SÜRDÜRÜLEBİLİR YAŞAMIN YOLU YENİLENEBİLİR ENERJİDE

Doğal kaynaklarımızın korunması ve geleceğe yaşanabilir bir dünya bırakmak, sorumlu üretim ve sürdürülebilirliğe yapılan yatırımlarla mümkün. Temiz ve yenilenebilir enerji bu yatırımlardan sadece bir bölümü.
"Be Pure !" mottosuyla başlattığımız sürdürülebilir üretim hareketi, yeşil enerji yatırımlarımızın hayata geçmesiyle devam ediyor.

Sürdürülebilir ve sorumlu üretimin ön koşullarından biri çevre dostu enerji kullanımıdır. Gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak, doğa dostu ve sorumlu üretime odaklanarak mümkün olabilir. Kaynaklarımızı doğru kullanarak üretim yapmak adına yürüttüğümüz Be Pure projesi kapsamında, yenilenebilir ve temiz enerji yatırımlarımızı hayata geçirdik.
Artık, üretim tesislerimizde kullanılan elektriğin tamamı güneş ve rüzgar enerjisi gibi sürdürülebilir enerji kaynaklarından elde edilerek sağlanıyor. Ayrıca, Green Deal Paris Anlaşması’na istinaden karbon ayak izimizi azaltıyoruz

SINIRSIZ, YENİLENEBİLİR VE YEŞİL

Tamamen doğal süreçlerden faydalanarak üretilen yeşil enerjinin en önemli özelliği kullanımından daha hızlı bir şekilde kendini yenilemesidir. Fosil yakıtların doğayı tehdit etmesi ve sınırlı olması, doğayı koruyan ve sürdürülebilir olan yenilenebilir enerji kaynaklarının önemini her geçen gün artırıyor.
Güneş ve rüzgar enerjisi, hidro ve jeotermal enerji yeşil enerji türleri arasında sayılırken, en yaygın kullanımı güneş ve rüzgar enerjisi olarak üretim süreçlerine dahil oluyor.

I-REC: ULUSLARARASI YENİLENEBİLİR ENERJİ SERTİKASI

Fabrikamızda uygulamaya geçtiğimiz yeşil enerji kullanımımıza (I-REC) Uluslararası Yenilenebilir Enerji Sertifikası alarak sürdürülebilir üretim hedeflerimizi gerçekleştirmeye devam ediyoruz.
Yenilenebilir enerji, sürdürülebilirliği sağlamanın global ölçekte kabul edilmiş bir yolu olmakla beraber, tüketilen enerjinin yenilenebilir kaynaklardan elde edildiği bu sertifika ile belgeleniyor. I-REC, üretilen veya tüketilen elektriğin yenilenebilir enerji kaynaklarından üretildiğini belgeleyen uluslararası geçerliliği olan bir sertifika.

Blog

Ağustos 2020

Eylül 2020

Ekim 2020

Kasım 2020

Aralık 2020

Ocak 2021

Şubat 2021

Mart 2021

Nisan 2021

Mayıs 2021

Temmuz 2021

Ağustos 2021

Eylül 2021

Ekim 2021

Kasım 2021

Aralık 2021

Şubat '22

Mart'22

Mayıs"22

Haziran'22

Temmuz'22

Ekim'22

Kasım'22

Aralık'22

Ocak'23

Mart23

Nisan23

Mayıs'23

Haz'23

Kasım'23

www.bestreplica.me www.luxurystrap.com www.addwatch.org