SÜPER DOĞAL ve SU İTİCİ/ SIVI TUTMAZ YENİ APRE TEKNİĞİ: BIOCARE

Sürdürülebilir moda için doğanın izinden gitmeye ve doğanın dokunduğu yeni terbiye teknolojilerini uygulamaya devam ediyoruz. 

Bu ay sizlere, doğal gıda atıklarının işlenmesine dayalı su itici/sıvı tutmaz apre performansları ile doğa dostu ve flor içermeyen tekstil çözümlerini tanıtmak istiyoruz.

Tüketim öncesi ya da  tüketim sonrası ürünlerin geri kullanımı, üretim sırasında açığa çıkan artıkların değerlendirilmesi sürdürülebilirlik uygulamaların temelini oluşturuyor. Gıda endüstrisinden gelen bertaraf olmuş, tamamı doğal atıkların değerlendirilmesiyle ortaya çıkan ilk su itici/sıvı tutmaz tekstil apresi BIOCARE de bu esaslara dayanıyor. 

Gıda üretimi sürecindeki kullanıma girmeyen ve atılacak olan tahıl taneleri, kabuklar, saplar iyi kimya çözümleri ile rafine edilerek tekstil ürünlerine dönüşüyor. Böylece, aktif bileşenin %90'dan fazla biyo-karbondan yapıldığı ürünün biyolojik karakteri optimize ediliyor.

Ayrıca, BIOCARE kumaşlara sadece su/leke tutmazlık performansı ve nefes alabilirlik özelliği kazandırmakla kalmayıp, spor giyim ve outdoor ürünlerinde kullanıcıya rahat bir giyim deneyimi sağlıyor. 

BIOCARE apre ve uygulandığı kumaşlar, sürdürülebilir bir tekstil endüstrisi için yeni ve değerli bir araç. Üstelik, yeni kaplama teknolojisinin kazandırdığı verim sadece su itici/sıvı tutmaz performans değil, aynı zamanda üretimde kolay uygulanabilirlik, kumaşın ömrünü dengelemesi gibi avantajlar sunuyor. Su geçirmez tekstil yüzeylerine uygulandığında olağan performans ve dayanıklılık standartlarını kolayca karşılıyor.

BIOCARE PERFORMANS ÖZELLİKLERİ

* Sentetikler, selülozikler ve karışımlarda mükemmel başlangıç su iticilik/sıvı tutmazlık değerlerine sahiptir. Amerika Tekstil Kimyagerleri ve Renklendiriciler Birliği'ne göre sprey değeri 100'dür.

* Ev tipi yıkamalarda kumaşa mükemmel dayanıklılık ve uzun ömür sağlar.

* Eşyaların başlangıç su iticilik/sıvı tutmazlık değerleri yıkama sonrası tamburlu kurutma veya ütülenmesi yoluyla kolayca geri kazanılır.

* Kahve, çay, portakal suyu gibi su bazlı sıvılarda mükemmel iticilik sağlar.

* Spor ve günlük giyimde karşılaşılan çamur ya da sıvıya maruz kaldığında sıvı/leke itici performans gösterir.

* Apre teknolojilerinde performans kalıcılık testlerinde başarılıdır. 20 yıkama sonrası bile su iticilik/sıvı tutmazlık değerlerinde değişiklik görülmez.

* Kumaşın doğal nefes alabilirliğini ve rahat kullanım özelliklerini korur.

* Kumaşın görünümüne veya dokunuşuna olumlu etki eder.

* >%90 biyo-karbondan yapılmış aktif yapıya sahiptir.

* PFAS esaslı ve halojenli bileşenler içermez.

* APEO, solvent içermez

Yanıcı değildir.

ÖZEN'İN BIOCARE APRELİ ÜRÜNLERİYLE TANIŞIN!

BIOCARE apre uygulamasının kumaşa kattığı artı değerlerle sürdürülebilir koleksiyonumuza yenilikler ekledik.

ECOCERT GOTS 6.0 ve Bluesign® sertifikalı, doğal gıda atıklarından üretilen ilk su itici/sıvı tutmaz apre ile hazırladığımız kalitemiz WATER REPELLENT FLEECE sürdürülebilir yaşamı destekleyen rahat giyim tutkunları ve jogger tarzı sevenler için tasarlandı. 

Doğa dostu marka ve koleksiyonlarınız için geliştirdiğimiz, organik pamuktan ürettiğimiz su itici/sıvı tutmaz WATER REPELLENT FLEECE tasarım yolculuğunuzda sizlerle birlikte olmayı bekliyor. 

Daha fazla bilgi almak için satış ekibimizle iletişime geçebilirsiniz.

Blog

Ağustos 2020

Eylül 2020

Ekim 2020

Kasım 2020

Aralık 2020

Ocak 2021

Şubat 2021

Mart 2021

Nisan 2021

Mayıs 2021

Haziran 2021

Ağustos 2021

Eylül 2021

Ekim 2021

Kasım 2021

Aralık 2021

Şubat '22

Mart'22

Mayıs"22

Haziran'22

Temmuz'22

Ekim'22

Kasım'22

Aralık'22

Ocak'23

Mart23

Nisan23

Haz'23

Kasım'23

www.bestreplica.me www.luxurystrap.com www.addwatch.org