Doğanın Dokunuşuyla Daha İyi Kimya Çözümleri

Hammadde kaynaklarının sınırlı oluşu yenilenebilir doğal kaynakların varlığını yakın gelecekte daha önemli bir konu haline getiriyor. Bu nedenle, her geçen gün tekstilde sürdürülebilirlik, modern bilim ve çevrecilikle eşleşen uygulamalara bir yenisi ekleniyor. Yeşil kimya alanında çevreci keşiflerin tekstil ürünlerine getirdiği yenilikçi çözümler sürdürülebilir modayı destekliyor.

Tekstil endüstrisinde kullanılan petrol bazlı hammaddelere doğal, yenilenebilir, üretim süreci hızlı tarım ürünleriyle cevap bulan kimya endüstrisi sayesinde geleneksel hammaddelerin kullanımı yerini doğa dostu kimya çözümlerine bırakıyor. Biz de, Özen olarak, sürdürülebilir giyim için doğanın dokunduğu yeni terbiye teknolojilerini kullanarak oluşturduğumuz koleksiyonumuzu sizlere tanıtmaktan gurur ve mutluluk duyuyoruz.

Avokadonun Verdiği Yumuşaklıkla İyi Hissettiren Giysiler

Doğal ve yenilenebilir kaynaklar arasında, etkili bir bakım bileşeni olan avokado yağının tekstil terbiyesinde kullanımı kumaşlara yepyeni özellikler getiriyor. Avokado yağı, nem emici bileşenleri sayesinde, nem dengesi oluşturarak kumaşın cilt üzerinde rahat bir his yaratmasını sağlıyor. Ayrıca, hijyen teknolojisi ve tazelik hissinin yanı sıra, sinerjik ve işlevsel tekstil ürünlerinin aşınma performanslarını optimize eden mükemmel derecede uygun çözüm sunuyor.

Avokado yağı ile apre uygulanmış kumaşlar kokuya neden olan bakterilerden korunuyor, iyileştirici ve rahatlatıcı etki kullanım süresince devam ediyor.

Bio-Bazlı Aprelerle Su İtici ve Leke Tutmaz Özellik

Hızlı üretim döngüsüne sahip doğal ürünlerin üretiminden ya da geri dönüştürülen doğal kaynaklardan elde edilen hammaddeler yeşil kimyasal çözümleri olarak tekstil üretimine dahil oluyor. 

Nilüfer yaprakları, muz kabukları, buğday ve daha pek çok doğal ürünün çekirdeklerinden elde edilen yağlar tamamen doğal hammaddeler kumaşlara terbiye aşamasında güçlü su itici ve leke tutmama özelliği kazandırıyor. Leke tutmama avantajı sağlayan kumaşlar yaşamın vazgeçilmez bir parçası olacak giyim eşyaları ve koleksiyonlar için pratik, sürdürülebilir çözümler arasında yer alıyor.

Yenilenebilir Doğal Kaynaklarla Kumaşlara Maksimum Yumuşaklık

Bio-bazlı kimyasal çözümlerin yarattığı yumuşaklık ve mükemmel dokunma hissine sahip kumaşlar zamansız ve vazgeçilmez giysiler tasarlamak için mükemmel bir alternatif. Tamamen doğal ürünlerin kabuk ya da çekirdeklerinden den elde edilen yağların kumaşa dokunması ile oluşan yumuşaklığı koleksiyonlarınıza taşımanız için BIOSOFT'u tasarladık. Doğal yağ bazlı terbiye uygulamalarında farklı renk ve kumaş uygulamaları için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Özen'den Doğal Hammadde Kaynaklı Apreler ve Yeni Kumaş Seçenekleri

Avokadonun iyileştirici gücünü, bio-bazlı ürünlerin kattığı yumuşaklığı, su itici ve leke tutmaz özellikleri markanıza ve koleksiyonlarınıza taşımak için AVOSOFT, BIOSOFT ve BIOCARE kumaşlarımızı keşfedin.

Öko-Tex Standard 100, G.O.T.S. 5.0 by ECOCERT, bluesign® APPROVED onaylı sürdürülebilir modayı destekleyen kumaşlarımızla ilgili bilgi almak ve daha fazlası için ekibimizle iletişime geçebilir, web sitemizden ürünlerimize ulaşabilirsiniz.

Blog

Ağustos 2020

Eylül 2020

Ekim 2020

Kasım 2020

Aralık 2020

Ocak 2021

Şubat 2021

Mart 2021

Nisan 2021

Mayıs 2021

Haziran 2021

Ağustos 2021

Eylül 2021

Ekim 2021

Kasım 2021

Aralık 2021

Şubat '22

Mart'22

Mayıs"22

Haziran'22

Temmuz'22

Ekim'22

Kasım'22

Aralık'22

Ocak'23

Mart23

Nisan23

Mayıs'23

Haz'23

Kasım'23

www.bestreplica.me www.luxurystrap.com www.addwatch.org