AZ EŞYA, AZ ETKİ, BAKIMI KOLAY GİYSİLER

Özen Mensucat'ta, sürdürülebilir modaya odaklanan bir üretici olarak, inovasyonlarımız sadece çevre dostu üretim süreçleri ile sınırlı değil. Tasarımcılarımız, ürünlerimizin üretim sürecinden kullanım sonrası atık haline kadar tüm süreçleri düşünüyor, ürünlerin kullanım kolaylığına da önem vererek ürün geliştiriyorlar.

Çünkü bir ürünün yaşam döngüsü, sadece üretimden tüketiciye ulaşmasını değil, kullanım ve atık aşamalarını da içeriyor.

Bu nedenle sürdürülebilir moda için sadece çevre dostu üretim değil, aynı zamanda kumaşlarımızın kullanım sürecindeki etkilerine de odaklanıyoruz. Ürünlerimizin tasarımı, giysi haline geldikten sonra da çevreye etkisi, az yıkama gereksinimi ve maksimum konfor gibi faktörler göz önünde bulundurularak değerlendiriliyor.

Bu bağlamda, bu ay bültenimizde yeni kalitemizde kullandığımız HYDROCOOL® nem yönetimi ve Functional Freshness Non-Biocidal koku kontrolü özelliklerini sizlere tanıtmaktan mutluluk duyuyoruz. 

Aynı zamanda, özel karışımı ve anti-wrinkle teknolojisi sayesinde kumaşa kazandırdığımız kırışmazlık özelliği onu kolay bakımlı ürün kategorisinde zirveye taşıyor. 

Artık, koleksiyonumuzda yer alan yeni ANTIWRINKLE PIQUE kumaşımızı keşfedebilirsiniz.

NEM YÖNETİMİ VE KOKU KONTROLÜ NEDİR?

Seyahatlerde az eşya ile pratiklik sağlayan giysiler, çantaların hafiflemesine ve günlük kıyafet değişim ihtiyacının azalmasına yardımcı oluyor.

Tüm bu nitelikleri gerçekleştirmek için kullandığımız HYDROCOOL® teknolojisi teri hızla ciltten uzaklaştırarak, kumaşın yüzeyine doğru çekilmesini sağlıyor.

Böylece, HYDROCOOL® terin hızla buharlaşmasını ve üstün nem yönetimini garanti ediyor.

Ayrıca, kumaşın hareket sırasında serinlik hissi vermesini sağlayarak gün boyu tazelik hissini koruyor.

Functional Freshness Non-Biocidal koku kontrolü ise, giysideki kötü kokuları absorbe ederek hoş olmayan koku oluşumunu engelliyor.

Bu sayede giysilerin uzun süre hoş kokması devam ediyor ve sık sık yıkanma ihtiyacı azalıyor. Ve sık yıkamanın neden olduğu su tüketiminin ve çevreye karışabilecek mikro-plastik atıkların önüne geçilebiliyor. 

Kolay bakımı yapılan giysiler, az sayıda giysi ile seyahati, gardropların pratikliğini ve yaşamın hafifliğini uygulanabilir kılıyor.

KOLAY BAKIMLI ANTIWRINKLE PIQUE KUMAŞIMIZA GÖZ ATIN!

Yeni ANTIWRINKLE PIQUE, nem yönetimi ve koku kontrolü sağlamasının yanı sıra kırışıklıklara karşı dayanıklı bir özellikle geliştirdik. Bu özellikler sayesinde yeni kalitemiz tek bir giysi ile farklı aktiviteler için ideal bir çözümler sunabiliyor. 

ANTIWRINKLE PIQUE ile tasarımlarınıza ideal bir multi-fonksiyonel kumaş çözümü getiriyoruz. Farklı renk ve kumaş seçeneklerimizle ilgili daha fazla bilgi almak ve koleksiyonumuzu keşfetmek için vakit kaybetmeden ekibimizle iletişime geçebilirsiniz. 

 

ANTIWRINKLE PIQUE: 30*1 Jacquard Pique Cotton/Pes Anti-odour Quick 70%-30%

Ağustos 2020
Eylül 2020
Ekim 2020
Kasım 2020
Aralık 2020
Ocak 2021
Şubat 2021
Mart 2021
Nisan 2021
Mayıs 2021
Haziran 2021
Temmuz 2021
Ağustos 2021
Eylül 2021
Ekim 2021
Kasım 2021
Aralık 2021
Şubat '22
Mart'22
Mayıs"22
Haziran'22
Temmuz'22
Ekim'22
Kasım'22
Aralık'22
Ocak'23
Mart23
Nisan23
Mayıs'23
Haz'23
Kasım'23
www.bestreplica.me www.luxurystrap.com www.addwatch.org